Open Inloop: Wie wordt de nieuwe lijsttrekker in Amsterdam?

Maandag 19 juni is de inloop in Cafe Nassau, De Wittenkade 105A, vanaf 20:30

Deze week nemen de Amsterdammers een beslissing wie de partij aanvoert tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Zij gaan in Debat aankomende donderdag 22 juni in CheckPoint Charlie.

Zondag 25 juni mogen de leden op en speciale ALV hun stem uitbrengen en start de campagne. Dit is een nieuwe mijlpaal voor de Amsterdamse Piratenpartij.

Vanavond bespreken wij met elkaar wat wij mogen verwachten van de nieuwe lijsttrekker. Wat voor lijsttrekker willen de leden en hoe zal deze nieuwe lijsttrekker de Amsterdammers overtuigen om op de Piratenpartij te stemmen?

Wat zijn de lessen die we van de vorige campagnes hebben geleerd?

Waar liggen oze krachten en wat moeten we verbeteren?

Het worden spannende tijden voor de Piratenpartij en voor de burgers in Amsterdam.

We staan op de vooravond van een campagne en we zullen iedereen die de Piratenpartij een warm hart toedraagt nodig hebben voor een goed resultaat.

Vernieuwing van de democratie, herverdeling machtstructuren en werkelijke participatie van de Amsterdammers bij beslissingen die hun leven direct raken zijn een aantal thema’s die we concreet gaan maken. Daar hebben we een toplijsttrekker voor nodig en wij kiezen die zondag. Deze lijsttrekker kan het niet alleen. We hebben dus iedereen nodig om onder leiding van de nieuwe lijsttrekker zetels te halen in de Gemeenteraad en onze stem te laten horen en gehoor te geven aan de Amsterdammers.

Vanavond gaan we in gesprek hoe en met wie aan het roer wij onze idealen kunnen laten horen in de gemeenteraad.