Inloop Handout: Website 2.0

Maandag 24 juli is de inloop in café Checkpoint Charlie, Nassaukade 48, vanaf 20:30

Op de kroegmeet van 24 juli bespreken we met elkaar de nieuwe website voor de Piratenpartij Amsterdam. We gaan een nieuwe website bouwen. We invertariseren aan welke eisen deze nieuwe website moet voldoen. Kunnen we een start maken met E-democracy en liquid democracy en deze een belangrijke plek geven op deze nieuwe portal?

De Amsterdamse Piratenpartij staat voor directere democratie. Juist in deze tijd waarin Amsterdam aan de vooravond staat van grote veranderingen willen de  Amsterdamse Piraten de Amsterdammers de ruimte geven om mee te denken en mee te beslissen. Een nieuwe website die de Amsterdammers en de Piraten verbindt is een belangrijke stap in onze campagne.

Hoe gaan we in dialoog met de Amsterdammers?  Hoe delen wij onze uitgangspunten en hoe krijgen we die onder de aandacht? Welke vormen van meer directe democratie kunnen wij aanbieden op de nieuwe website?? Hoe kunnen we invloed hebben op de belangrijke besluiten die genomen moeten worden?

We gaan tooling inrichten zodat burgers hun stem kunnen laten horen. Stem van West is hier een goed voorbeeld van. https://stemvanwest.amsterdam.nl/

Denk mee hoe we een site kunnen bouwen die ons geluid het beste laat horen.

Denk mee hoe we een site kunnen bouwen die Amsterdammers uitnodigt om mee te beslissen over hun stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *