Doe mee: Flyeren bij de entreeweek van de VU

De afgelopen jaren hebben we met vele Piraten jaarlijks op de infomarkt van de VU gestaan, waar wij elk jaar de nieuwe lichting studenten konden informeren over de partij en het belang van Piraten in de politiek. Elk jaar hielden wij hier naast enkele vrijwilligers en leden zeker ook een groot aantal sympathisanten aan over.

Jammer genoeg heeft de VU besloten om prijzen van de kraampjes te verdubbelen, waardoor het voor ons en andere kleine stichtingen en organisaties onmogelijk is geworden om een plekje te bemachtigen. Dit is niet alleen voor ons jammer, maar ook voor diversiteit op de VU, blijkbaar mag je alleen nog als je geld hebt je mening laten horen op de ‘’Vrije’’ Universiteit.

Omdat wij Piraten ons niet zomaar laten wegzetten, zou ik graag met enkele Piraten op de dag zelf rond de ingang in de openbare ruimte willen flyeren, hierdoor kunnen wij niet alleen ons ongenoegen uiten over het nieuwe beleid van de VU, maar ook nog nieuwe studenten enthousiasmeren!

Dus kom woensdag 23 augustus van 12 tot 17 helpen op de campus van de VU. Voor meer informatie kan je mailen naar joran.tibor [at] piratenpartij [dot] nl of bellen +31 6 40593418.

Op 28 en 31 augustus zijn er op de andere universiteiten ook nog events. Ook hier kunnen wij mogelijk gaan flyeren, interesse? Laat mij het dan ook even weten.

Joran Tibor de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *